SŁAWA!!
No to teraz ten wątek dotyczyć będzie ludzi którzy są w naszej frakcji!!
Na początek chcę powiedzieć, że właśnie otrzymałem wiadomość od Kaszuba, że nie przybędzie.
Szkoda wielka, bo tabaki (tych rzadkich gatunków) nie będzie!!
A tu jest aktualna lista uczestników:
- Balin
- Klezior
- Elmiarth
- Danny
- Zak
- Małpa
- Pablo
- Cebul
Czyli jest 8 uczestników, we frakcji Seby jest 9. O nowych będę informował!!!
Ja nie biorę namiotu, bo ponoć będzie ładnie, a po drugie namiot według mnie psuje klimat!!
Zmieniła się ekipa frakcji z tego względu, że kilka osób odpadło od LARP-a.
Nasz najnowszy skład:
-Balin
-Klezior
-Elmiarth
-Małpa
-Cebul
-Misza
Właśnie szkoda. Wkurwia mnie to, bo ludzie wymyślają jakieś zjebane powody bo nie chce im się przyjeżdżać. Szkoda również jest taka w sumie, że Seba na zabój kłuci się o Miszę, który ma ogarnięcie dosyć dobre ponoć w walce. Oluta wstawiła Miszę do nas, a Seba go odbił i przez to jest potężnie niesprawiedliwie. My mamy 5 osób (5 chłopa, 2 ogarniających walkę, 1 mag i 2 wojów z brakiem doświadczenia). Oni mają 8 osób (4 dziewoje, z czego 1 wali fotki a te 3 chyba pomagają chłopom, pewnie i tak nie walczą, choć znając Sylwię, to nie wiem, no i mają 4 chłopa, z czego 2 ponoć ogarnia dobrze walkę, 2 wojów bez doświdczenia). W sumie w walce możemy mieć przewagę. Cebul trochę wyobraźni, to też pociśniesz, Małpa jest magiem, ale dobrze byłoby, że miał przy sobie jakąś pytę, w razie czego, bo jak wykorzysta swoją magię, to już koniec i mamy jednego mniej. W sumie powinniśmy mieć szansę!!
Musimy dać radę i tak też będzie Spoko, nie mają aż takiej przewagi. Jak się postaramy i poćwiczymy jeszcze, bo trochę czasu zostało, to sobie z nimi poradzimy. Ich co prawda zagrzewają do walki dziewoje, ale my je im odbijemy po walce i pójdziemy z nimi do swego obozu, a wtedy... ^^ Oczywiście żartuję, gdyby ktoś miał zamiar się obrażać
Chociaż jak sobie pomyślę, że mamy jakieś 10h przebywać w tym mega ciężkim ubranku, to aż mnie już wciska w ziemię i plecy oraz szyja mięknie xD Ale czego się nie robi dla historii, sztuki, lansu.. zwały?
[edit]
Ojoj, nie w ten temat wcisnąłem posta, wybaczcie.
Ostatnio edytowany przez KLezior (2010-06-02 20:32:16)